Gálicz Péter

The overall rating for Peter Michael Galich is 42 of 50 stars. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszás 25 kilométeres versenyszámában.


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség.

. Peter Michael Galich has the following specialty. Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. What a finish after 25km. The race was won by Italian Dario Verani.

Results Medals Profile Personal Best Results. Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. 16 hours agoPéter Gálicz.

Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19. A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba. A bravúros eredményt elérő úszó hihetetlenül boldogan nyilatkozott az M4 Sportnak a maratoni hosszúságú futam után.

Péter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. A bronzérmes Gálicz Péter a nagymamának üzent. Szigetváry ZsoltMTI Ághassi Attila Másolás 492 A nyílt vízi úszók világbajnoki versenyeinek befejező napján a férfiak 25 kilométeres számában Gálicz Péter a harmadik helyen ért célba a Lupa-tavon.

View the profiles of people named Gálicz Péter. A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba. 17 hours agoGálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A vizes vb-n ő szerezte Magyarország negyedik érmét. Gálicz Péter fantasztikus úszással végül a harmadik helyen végzett a 25 kilométeres versenyben.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt. Hazatérhet egy légiós Dzsudzsák maradhat. When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az.

15 hours agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming. Read reviews Write a Review. The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind.

473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022. Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

Rangadóval kezd az FTC kisorsolták a 20222023-as idény menetrendjét. FINA and Olympic medals 1 0 Gold. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon. 16 hours agoA 22 éves Gálicz Péter elképesztő teljesítményt nyújtva bronzérmes lett a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén megszerezve ezzel a magyarok negyedik érmét a vizes világbajnokságon. Join Facebook to connect with Gálicz Péter and others you may know.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki élete első világversenyén szerepelt a nyolcadik helyen zárt. 17 hours agoGálicz Péter j a frissítőponton a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tavon 2022. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Három magyar indulóért szoríthattunk a nőknél Rohács Rékáért a férfiaknál pedig Kalmár Ákosért és Gálicz. FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás. Minden elismerésünk nemcsak a negyvenegy versenyzőnek akik több mint öt óra alatt leúsztak 25 kilométert hanem a rendezőknek a versenybíróknak az edzőknek és a szurkolóknak akik rekkenő hőségben végigkövették a maratoni viadalt a budakalászi Lupa.

17 hours agoElképesztő bravúr. A medencés úszók között Milák Kristóf. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt.

M4sporthu Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. Csúnya véget ért a kubai műugró gyakorlata videó.

Facebook gives people the power to. Gálicz Péter bronzérmet nyert 25 kilométeren. Embertelen körülmények között több mint 5 órán át úszva a Lupa-tavon szerezte meg a harmadik helyet nagy meglepetésre.

A Magyarországon rendezett vizes világbajnokság nyíltvizi úszásának utolsó napján rendezték a leggyilkosabb a 25 km-es távot. Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial. Y añade el enlace en español.

Gálicz éremért harcol 25 km-en élő hírfolyam. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk. Los Angeles County Usc Medical Center 1200 N State St Los Angeles CA 90033 323 409-1000.

Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. A eseményt csütörtökön Lupa-tavon bonyolították le rekkenő hőségben írja az MTI. Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time.

MTISzigetváry Zsolt Csodálatos eredménnyel ért véget a nyíltvízi úszók versenye a Lupa-tavon. Június 30-án Fotó. 16 hours agoVizes vb 2022 - Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt.

Gálicz Péter a célban Fotó. 17 hours agoNB I.


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel